Push Your Limits

Transform yourself

download

Prostor za vežbanje na preko 350m2

Sve više sedenja, svakodnevni višečasovni rad na računaru, ubrzan način života i česta upotreba automobila doprinela je tome da zaboravimo da je naše telo predviđeno za kretanje.

To nas dovodi u situaciju da smo više nego ikad izloženi riziku od oboljenja i drugih problema koje sa sobom nosi fizička neaktivnost.

Kod odraslih, vežbanje u trajanju od samo pola sata, 5 dana u nedelji doprineće da se ti rizici smanje i organizam održi u savršenom balansu. Bez obzira na to da li težite zdravom načinu života, želite da izgledate dobro ili vam telo šalje signale da je vreme da nešto promenite, rekreacija i fizička aktivnost vam u tome mogu mnogo pomoći.

Transform yourself

download

Izbegnite zdravstvene komplikacije

Redovno vežbanje će svakako učiniti vaše telo privlačnijim, ali učinak po vaše zdravlje je nemerljiv. Ne samo da ćete izbeći potencijalne poteškoće sa gojaznošću i krvnim pritiskom, već ćete se i osećati mnogo bolje, zbog toga što je kod ljudi koju su fizički aktivni dotok kiseonika i ostalih hranjljivih sastojaka do mišića mnogo bolji. Na ovaj način vaš kardiovaskularni sistem će funkcionisati mnogo bolje i imaćete više energije za ostale zabavne aktivnosti poput šetnje sa prijateljima ili piknika sa porodicom.

Još jedna prednost jeste i jačanje mišića što je posebno važno za ljude koji dosta sede ili se bave kancelarijskim  poslovima jer će sprečiti nastanak bola u leđima i donjem delu kičme. Vaši zglobovi će takođe biti pokretniji, što će svakodnevnu rutinu učiniti mnogo lakšom.

Vaš organizam će postati otporniji na prehlade, tako da možete da zaboravite na kijavice i viruse. Uz to, umanjujete šanse da obolite od dijabetesa tipa 2 zbog toga što vežbanjem sagorevate masti i šećere.

Trening

download

redefine your workout

3Created with Sketch.

Personalni treninzi

Naši profesionalni treneri pomoći će vam da vaše želje i mogućnosti izbalansirate i izvučete maksimum od svog tela i svog vremena odvojenog za trening. Zakažite svoj probni individual trening u vreme koje vama najviše odgovara.

1Created with Sketch.

Grupni treninzi

Ako vam je potrebna dodatna motivacija, za vas je pravi izbor trening organizovan u grupama od dva ili više učesnika. Nasi treneri organizuju grupne vođene treninge koji su izbalansirani da odgovaraju svim polaznicima.

HeartCreated with Sketch.

Zdravlje

Teretana vam daje mogućnosti da koristite sve grupe mišića kako bi izgledali bolje, osećali se mlađe i bili zdraviji. Zdrav život podrazumeva stanje duha i tela u potpunom balansu. Napravite iskorak ka svom energetskom napajanju i probajte da u svakodnevni respored ubacite trening i videćete napredak na svim poljima.

Otkrite novu osobu

download

Naš prostor

Personal Trainer

Body Building

Gymnastic Rings

Crossfit

Core

Fitness

download

Verujte u sebe

Oslobodite se stresa

Free Your Body

let’s get physical

Teretana je uračunata u sve pakete zakupa