O Nama

" Bee
ti-logo

Think innovative

Nešto što je u svetu već postalo trend jeste iznajmljivanje pažljivo osmišljenih i opremljenih kancelarija. Bilo da vodite kompaniju dugi niz godina ili tek započinjete svoju poslovnu priču, ono što će vam pomoći da se fokusirate isključivo na posao jeste mogućnost da iznajmite poslovni prostor skrojen prema potrebama savremenog poslovnog čoveka.

Think Innovative omogućava vam da se priključite ovom globalnom trendu u novoizgrađenom objektu u Nišu, i nasem objektu u Beogradu. Ove moderno uređene kacelarije se svakodnevno održavaju, a moći ćete da uživate i u nizu pratećih sadržaja, smeštenih na preko 5200 kvadratnih metara.

Lako dostupna lokacija

Naši poslovni objekti nalaze se na dve lokacije , u Beogradu i Nišu.

Ako razmisljate o dobroj logistici i brzoj komunikaciji ka svim delovima naše prestonice i mesta centralnih poslovnih dešavanja, jedna od ključnih pozicija jeste sajam. Think Innovative Beograd je smešten u poslovnoj zgradi preko puta sajma, Bulevar Vojvode Misica 37/4 i 37/5. Autobuske i tramvajske stanice su ispred same zgrade, ulaz u samu zgradu je dostupan kako sa strane sajma, tako i sa senjaka iz ulice Koste Glavinića. Privatan parking je takodje dostupan. Nećete morati da brinete i o mestima na kojima cete praviti predah, naše trpezarije i zajedničke prostorije dostupne su vama i vašim klijentima uvek kao i veliki izbor kafa po kojima se već prepoznajemo.

Naš moderan poslovni objekat u Nisu smešten je u Bulevaru Cara Konstantina 80-86, blizu centralnih gradskih lokacija, a opet izdvojen od gradske vreve i buke. Objekat je lako dostupan iz svih delova grada, a poseduje i kafić i teretanu, tako da nećete morati da napuštate ovu poslovnu oazu ukoliko želite da napravite predah ili se rekreirate u slobodno vreme. Stajališta gradskog prevoza nalaze se na samo par minuta hoda od poslovnog prostora, tako da možete doći iz bilo kog dela grada za vrlo kratko vreme. Neke od najbližih autobuskih stajališta su Elektronska Industrija i Agrogradnja, dok do aerodroma Konstantin Veliki u Nišu možete stići za manje od 30 minuta. Osim toga, ne morate brinuti ni o parking mestu za vas i vaše poslovne saradnike, jer vam je na raspolaganju prostran parking, a ukoliko umesto automobila birate bicikl ili moped, parking nudi i posebno obeležena mesta za iste.

Fokus i produktivnost

Unapređenje poslovanja zahteva i unapređenje poslovnog prostora. Upravo to je i bila vizija prilikom dizajniranja ovih coworkinga i opremlljenih privatnih kancelarija. Moderni enterijer upotpunjuje maksimalno iskorišćena prirodna svetlost i čini boravak u njima još prijatnijim. Think Innovative poslovni prostor osim kompletno opremljenih kancelarija i kafića, poseduje i dodatne sadrzaje koji upotpunjuju vase vreme na poslu. Na ovaj način osigurali smo da svaki radni dan možete organizovati onako kako želite, a to je upravo ono po čemu se naš poslovni prostor razlikuje od ostalih. Takođe, zgrade su okružene zelenilom, ali ukoliko niste raspoloženi za šetnju, možete napraviti predah na nekoj od terasa uz šoljicu omiljene kafe. Prateći ove svetske trendove u poslovanju, vaši zaposleni će povećati svoju produktivnost, a time i kompletno poslovanje vaše kompanije.

SAVRŠEN PROSTOR ZA DOGAĐAJE

Naši in-house događaji nude šansu da prisustvujete interesantnim predavanjima održanim od strane lidera drugih kompanija, a samim tim i priliku da saznate nešto novo iz oblasti u kojoj poslujete, kao i da steknete nove kontakte koji mogu doprineti vašem poslovanju. Osim stručnih predavanja, nudimo i mogućnost zakazivanja drugih aktivnosti, poput team-building okupljanja, meetupova, treninga, radionica, obuka i seminara. Ukoliko želite da se fokusirate samo na razvoj posla i poslovnih prilika, a brigu o pronalaženju, organizovanju i održavanju poslovnog prostora ostavite po strani, možete nas kontaktirati putem e-maila na office@thinkinnovative.rs i zakazati obilazak prostorija. Ukoliko budete zadovoljni našim poslovnim prostorom, možete odmah rezervisati svoje mesto i useliti se kada god to vama odgovara.

TEHNICOM GRUPA

TEHNICOM je privatna kompanija osnovana 15. februara 1992. godine, sa sedištem u Beogradu, a osnivač je dr. Vladan Kovačević. Trenutno TEHNICOM GRUPA posluje sa pet uspešnih kompanija različitih delatnosti. Misija i vizija kompanije bile su naznačene i određene samim imenom, koje se odnosi na inženjering, tehniku i tehnologiju, profesionalizam, korektnost, marljiv rad, upornost, istrajnost i znanje.

TEHNICOM INFORMATIKA (nosilac brenda Think Innovative)

Tehnicom Informatika je osnovana 2009. godine u Nišu. Kompanija se bavi razvojem i implementacijom informacione / komunikacione infrastrukure preduzeća i sistema. Osnovna delatnost su softverska rešenja, pružanje usluga inženjeringa, digitalizacija i mikrofilmovanje papirne dokumentacije, kao i proizvodnja i održavanje fiskalnih uređaja. Privatizacijom EI Niš, odnosno EI Informatike, koja je prosle godine obeležila 50 godina poslovanja, druga smo regionalna kompanija koja razvija program kasa sa fiskalnom memorijom. Kao kompanija koja prati inovacije u svetu preduzetništva, odlučili smo da obeležimo ovaj jubilej EI Informatike i investiramo i stvorimo novi brend, koji će mladim ljudima pružiti mogućnost da stvaraju sopstvene kompanije, uz veliku podršku i iskustvo koje poseduje TEHNICOM, stvarajući novi brend unutar kompanije pod nazivom Think Innovative.

KOMPANIJA THINK INNOVATIVE

U TEHNICOM-u inovacija je navika, brainstorming je svakodnevna aktivnost, a kreativnost uvodimo u sve što radimo. Našim uslugama i savetima podstičemo inovacije kod naših klijenata. Think Innovative objekat se prostire na preko 5200 m2 i kreiran je tako da ponudi svojim članovima savremeno radno okruženje po najvišim svetskim standardima, a da pored toga svojim bogatim iskustvom pruži podršku budućim preduzetnicima i njihovim idejama na samom startu njihovog poslovnog putovanja.

 

PROSTOR KAO DOŽIVLJAJ

Priroda posla i rada se konstantno menjaju. Zapošljavanje, zadržavanje kvalitetnog kadra, inovacije i produktivnost sada više ne zahtevaju samo pauzu i kafu, već i prostor za vežbanje, ne samo štampače, već i umetničke instalacije. Think Innovative nudi preduzećima svih veličina mogućnost da svoje zaposlene ponovo motivišu i da kroz naše sadržaje stvore poželjnu radnu atmosferu, a samim tim podignu i produktivnost kod zaposlenih. Ipak, dobar prostor je samo jedan od faktora koji su preduslov dobrog poslovanja, mi gradimo zajednicu i pravimo sinergiju. Naša ideja je da povezujemo kako bi svi brže i lakše došli do cilja.

ti-logo

Misliš da si pronašao svoj novi radni prostor ?

Posetite nas , zakazite razgledanje i proverite da li je ovo vas novi prostor za rad!