Kancelarijski i Coworking Prostor

Oživite vaše ideje i optimizujte produktivnost u inovativnom, moderno opremljenom okruženju. Kancelarije sa kompletnim inventarom već od 22eur/m2 sa svim uključenim troškovima.

39-scaled

Nalazimo se na top lokaciji

Think Innovative kancelarijski i coworking prostor u Nišu, nalazi se na samom ulazu bivše EI Niš. Poslovni centar je kreiran tako da svojim članovima ponudi moderno radno okruženje u skladu sa najvišim svetskim standardima

08-1-scaled
 • Privatne kancelarije
 • Sala za sastanke
 • Coworking mesto

Moderno opremljene

Privatne kancelarije

Privatne kancelarije u okviru Think Innovative poslovnog prostora u Nišu imaju sve što vam je potrebno za obavljanje vaših poslovnih aktivnosti. Inventar se sastoji od udobnih kancelarijskih stolica i prostranih radnih stolova, a sve je oplemenjeno mirnim bojama koje podstiču produktivnost i upotpunjuju ambijent.

Odabir kancelarije vrši se na osnovu broja zaposlenih koji će u njoj provoditi svoje radno vreme. Kancelarije rangiraju raznim veličinama, a enterijer se delimično može adaptirati i brendirati na zahtev zakupca.

Šta sve dobijate

Pristup 24/7/365

Think Innovative Hub je otvoren 24/7 tokom cele godine. Kao korisnik, dobićete pristupnu RFID karticu kojom slobodno možete pristupiti prostoru čak i van radnog vremena front deska.

Menadžment zgrade

Nikada više nećete morati da vodite brigu o računima za struju, vodu, komunalije, nabavkama i održavanju prostorija. Kompletan menadžment zgrade i vašeg kancelarijskog prostora je uključen u cenu rentiranja.

Sala za sastanke

Ukoliko vam je potreban prostor u kome biste na miru razgovarali sa klijentima, organizovali obuke za vaše zaposlene ili prezentacije za vaše partnere, na raspolaganju vam je potpuno tehnički opremljena sale za sastanke.

Optički internet

Think Innovative je pokriven optičkim internet linkom brzine 500Mb/500Mb od strane Net-Net i Telekom Srbije. Koristimo data link switching protokole kojima omogućavamo nesmetano rad i maksimalno zagarantovani uptime

Štampač i skener

Kao korisniku TI Hub-a dodeljen vam je pristup štampaču i skeneru, bez ograničenja na količinu štampe. Više ne morate da razmišljate o zameni tonera, glavljenju papira i čekanju redova.

Adresa za registraciju firme

Ugovor o zakupu prostora u Think Innovative Hub-u vam daje mogućnost da registrujete svoju firmu na našoj adresi.

Moderno opremljena

Sala za sastanke

Prostor obuhvata sve ono što vam je potrebno od tehničke opreme kako bi održali efektivan online ili inhouse sastanak, prezentaciju ili predavanje. 

Sala je kapaciteta 15 – 20 osoba, u zavisnosti od postavke inventara i organizacije prostora.

Šta sve dobijate

Optički internet

Think Innovative je pokriven optičkim internet linkom brzine 500Mb/500Mb od strane Net-Net i Telekom Srbije. Koristimo data link switching protokole kojima omogućavamo nesmetano rad i maksimalno zagarantovani uptime.

Whiteboard i flipchart

Na raspolaganju vam je mobilna bela tabla dimenzija 180x200cm, kao i flipchart standradnih dimenzija, sa obezbeđenim papirom i markerima.

Televizor

Za online sastanke ili prezentacije, na raspolaganju vam je Smart TV od 55', sa mogućnošću bežičnog povezivanja sa laptopom i surround sistemom. Za veće prezentacije tu je i projektor sa platnom.

Štampač i skener

Kao korisniku sale za sastanke, dostupan vam je pristup štampaču i skeneru, bez ograničenja na količinu štampe.

Uslužno osoblje

Osoblje TI Huba vam je uvek na raspolaganju oko pripreme, postavke ili tehničkih stvari. Dovoljno je da se javite na front desku sa svojim zahtevom i učinićemo sve da vam pomognemo.

Kafe pauze

Za opuštanje tokom pauze, ili čak i organizaciju ručka ili keteringa za učesnike sastanaka, na raspolaganju vam je caffe/restoran Industrija u prizemlju poslovnog centra.

Coworking prostor

Kada smo došli na ideju da stvorimo THINK Innovative – poslovni, kancelarijski i coworking prostor, želeli smo da izgradimo više od lepih, deljenih kancelarijskih prostora. Želeli smo da izgradimo zajednicu. Mesto gde redefinišemo uspeh, meren ličnim ispunjenjem.

Nakon promena nekoliko pozicija u okviru poslovne zgrade, coworking space u Nišu je našao svoje mesto u posebno izdvojenom prostoru od 150m2, sa 15-20 radnih mesta opremljenih stolovima, stolicama, fijokarima i ormarima za lične stvari, sa izdvojenim toaletom, trpezarijom i pristupom 7/24/365.

  Šta sve dobijate

  Optički internet

  Coworking je pokriven optičkim internet linkom brzine 500MB/500MB od strane Net-Net i Telekom Srbije. Koristimo data link switching protokole kojima omogućavamo nesmetan rad i maksimalno zagarantovani uptime.

  Radno mesto

  Pored radnog stola i udobne stolice, svim korisnicima coworking-a su na raspolaganju ormarić i fijokar sa ključem gde mogu da ostave svoje stvari. Ne moraš da svoj posao nosiš sa sobom kući, oprema će te čekati na sigurnom.

  Sala za sastanke

  Na raspolaganju vam je sala za sastanke u okviru koje možete da obavite poverljive razgovore sa klijentima, ili se samo izdvojite kada vam je potrebna dodatna privatnost.

  Štampač i skener

  Kao korisniku coworking-a imate pristup skeneru i štampaču, bez ograničenja na količinu štampe. Više ne morate da razmišljate o zameni tonera, glavljenju papira i čekanju redova.

  Virtuelna kancelarija

  Uz coworking mesto, Think Innovative Hub vam nudi mogućnost zakupa virtuelne kancelarije. Ugovorom o zakupu dobijate adresu na koju možete registrovati svoju firmu, primati poštu i po potrebi koristiti salu za sastanke.

  Teretana

  Uz paket radnog mesta u coworking-u podrazumeva se i korišćenje teretane Think Fit koja se nalazi u poslovnom centru. Opremljena je svim profesionalnim spravama, neophodnim za ozbiljno vežbanje, relax trening ili opuštanje.

  Ponuda

  *Napomena - izložene cene su bez PDV-a !

  Privatna Kancelarija

  20 po m2
  • potpuno opremljena kancelarija
  • svi troškovi uključeni u cenu
  • adresa za registraciju firme
  • korišćenje teretane
  • pristup 24/7/365
  • pristup sali za sastanke
  • pristup privatnim događajima
  Popular

  Coworking prostor

  100 Mesečno
  • sto + stolica + fiokar
  • pristup 24 / 7 / 365
  • adresa za registraciju firme
  • korišćenje teretane
  • pristup štampačima
  • pristup sali za sastanke
  • pristup privatnim događajima

  Virtuelna kancelarija

  30 Mesečno
  • adresa za registraciju firme
  • prijem pošte
  • pristup aplikaciji TI Hub-a
  • pristup štampačima
  • pristup sali za sastanke
  • pristup privatnim događajima
  Popular

  Dnevna karta

  Coworking
  10 Dnevno
  • privatno radno mesto
  • pristup 8-22h
  • pristup sali za sastanke
  • pristup štampačima

  prostorije

  Think Innovative Nis, u zelenoj oazi, opremljen dodatnim sadrzajima nudi mnogo vise od kancelarija i co-working prostora. Nudi mogucnost da upotpunite vas radni dan onako kako ste zamisljali. Visespratnica koja ima pristup sa centralnog ili donjeg ulaza i mogucnost parkinga sa obe strane zgrade. Kancelarije su smestene na svim etazama, a co-working zona je koncipirana u glavnoj zoni prvog sprata ciji je pristup iz centralnog hola zgrade. Velika i opremljena teretana i svlacionice.

  Toaleti su rasporedjeni na skoro svim spratovima. Veliki kafic sa bastom i terasom po kome smo vec postali simbol za okupljanje i razmenjivanje ideja uz najlepse kafe i napitke.

  Zakaži obilazak
  Think Innovative Hub-a

  Zajedničko mesto gde redefinišemo uspeh meren ličnim ispunjenjem.

   

   

  office@thinkinovative.rs