TIHub Konferencija

TIHUB

TIHub Konferencija

Subota, 5. oktobar od 11h do 17h
Bulevar Svetog Cara Konstantina 80 – 86 Niš, Srbija
Pridruži se!

Think Innovative Hub prvi put organizuje jednodnevnu konferenciju sa raznovrsnim i kvalitetnim temama iz različitih oblasti sa kojima se preduzetnici, frilenseri, kompanije i zaposleni susreću svakodnevno. Konferencija ima za cilj da okupi lokalnu IT i preduzetničku zajednicu kako bi razgovarali o mogućnostima poslovnog rasta i novim trendovima u boljoj digitalizaciji biznisa.

Od otvaranja do danas Think Innovative Hub je okupio veliki broj stanara a coworking prostor se popunjava svakodnevno. Ideja o pokretanju ovakvog prostora u Nišu za manje kompanije, pojedince i timove koji žele da se razvijaju i unapređuju u daljem razvoju sopstvenih proizvoda, usluga i biznisa, nastala je prvenstveno zbog pokretanja i izgradnje zajednice. TIHub postaje zajedničko mesto gde delimo znanje, dobru praksu i učimo nove stvari.

Naši predavači donose važne i vruće teme niškoj zajednici o kojima se sa njima možete posavetovati, razgovarati tokom i nakon predavanja, da bolje razumete i rešavate problematiku svakodnevnog poslovanja sa kojom se susrećete.
Program:
11:00 – 11:30 Registracija i okupljanje
11:30 – 12:30 „Osnivanje firme i porezi u Srbiji“
Poreski savetnik i knjigovođa
Knjigovodstvo “Knjiški moljac”
12:30 – 13:30 „GDPR u praksi – domaći IT na tržištu EU“
Saša Markota
Advokat
Advokatska kancelarija “Ranđelović”

13:30 – 14:30 Pauza za ručak, kafu i networking

14:30 – 15:30 „User research za ljude u žurbi“
Nenad Stamenković
Growth Marketer
Think Innovative Hub

15:30 – 16:30 „Kako do investicija za svoj startup?“
Goran Mladenović
CEO @ NiCAT
Osnivač @ ITG Consulting

16:30 – 17:00 Zatvaranje konferencije i networking

TIHub konferencija je besplatna i namenjena je svima koji su zainteresovani da se pridruže.</strong> Broj mesta je ograničen, registracija je obavezna. Prijavite se na vreme, najkasnije do srede 2. oktobra. U slučaju da se mesta popune pre ovog datuma prijavna forma će biti zatvorena.
PRIJAVI OVDE SVOJ DOLAZAK

Vidimo se u subotu, 5. oktobra od 11h!
Think Innovative tim