Sale za sastanke Niš

Bez obzira da li ste u potrazi za prostorom u kome biste na miru pregovarali sa klijentima, gde  biste organizovali obuke za vaše zaposlene ili prezentacije za vaše partnere, mi nudimo sale za sastanke u okviru našeg poslovnog prostora u Nišu. One su u potpunosti prilagodljive vašim potrebama i na raspolaganju onoliko vremena koliko vam je potrebno. Mogućnost zakupa na određen broj sati omogućava vam da svoj budžet trošite smisleno i plaćate samo za ono vreme kada salu zaista koristite.

Organizacija bilo koje vrste poslovnih događaja od timskih okupljanja do važnih pregovora sa poslovnim klijentima nikada nije bila jednostavnija nego sada. Mi vam nudimo moderno opremljen prostor koji koristite po potrebi, svu kancelarijsku opremu kao i materijal za prezentacije, internet brzog protoka, projektore, platna i table. Možete se potpuno opustiti znajući da ništa ne može ugroziti vaš dugo planirani događaj jer smo se pobrinuli za sve.

Profesionalno osoblje

U svakom trenutku možete se osloniti na naše zaposlene koji vam mogu pomoći da prostor preuredite tako da bude idealan za dogadjaj koji organizujete. Ovo podrazumeva razmeštaj stolova i stolica, postavljanje promotivnih banera, panela i slično. Ukoliko imate nedoumica oko postavljanja bilo koje vrste tehničke opreme, možete računati na našu pomoć. Jedno je sigurno, pobrinućemo se da sve bude spremno pre početka vašeg važnog poslovnog događaja.

Naše ljubazno osoblje će dočekati vaše goste na prijemnom pultu kod ulaza i usmeriti ih ka sali za sastanke gde se dogadjaj održava. Takođe, ukoliko vam je bilo šta potrebno tokom vašeg boravka u našim prostorijama, mi ćemo se pobrinuti da u najkraćem roku rešimo i otklonimo svaki mogući problem. Usluga koju nudimo pomoći će vam da ostavite profesionalan i snažan utisak na svoje saradnike, goste i potencijalne poslovne partnere.

Idealna lokacija i prostran parking

Ono što našem objektu daje prednost u odnosu na konferencijske sale u ugostiteljskim objektima osim modernog dizajna, nameštaja i opreme jeste i lako dostupna lokacija iz bilo kog dela grada. Nalazimo se u Bulevaru Cara Konstantina 80-86, u neposrednoj blizi autobuskih stajališta i aerodroma Konstantin Veliki, izolovani od buke i gradskog saobraćaja.

Budite bez brige čak i ukoliko očekujete da će većina posetilaca doći sopstvenim prevozom jer se ispred našeg poslovnog objekta nalazi parking prostor koji osim mesta predviđenih za automobile nudi i obeležena mesta za bicikle.

Moderan kafić i bašta za kratke ili duge pauze

S obzirom na to da pojedina okupljanja mogu trajati i po nekoliko sati, vama i vašim gostima dobro će doći mali predah. Sa našim osobljem možete dogovoriti posluženje, kako u samoj sali, tako i u prostorijama kafića. Tokom pauze na raspolaganju vam je i naša bašta, ušuškana  ispod raskošnih krošnji i opremljena udobnim garniturama za sedenje.

Za razliku od kancelarijske opreme i uređaja koji su uključeni u cenu, usluge kafića naplaćuju se dodatno, tako da sami možete napraviti paket koji vam najviše odgovara, a mi ćemo vam u tome pomoći.

Rezervišite salu već danas

Garantujemo da će Think Innovative poslovni prostor zadovoljiti sve vaše potrebe bilo da organizujete brainstorming, hackaton, konferenciju za štampu, edukativni kurs ili kreativnu radionicu. Recite nam detalje o okupljanju koje planirate, a mi ćemo se potruditi da ponudu skrojimo baš po vašoj meri.

Ukoliko imate dodtanih pitanja, pošaljite nam upit na office@thinkinnovative.rs i mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriiti. Ukoliko želite da pre rezervacije prostor pogledate uživo, rado ćemo vam zakazati obilazak kada god poželite. Ukoliko je u datom momentu sala zauzeta, naše osoblje će vam ponuditi prvi slobodan termin.

Zaboravite na improvizovane konferencijske sale, nedostatak opreme u restoranima i hotelima ili lokacije u sred gradske vreve, jer mi nudimo sale za sastanke koje odgovaraju trendovima svetskog tržišta na jednoj od najpopularnijih lokacija u Nišu.