Poslovni prostor Niš

Nešto što sto je u svetu već postalo trend jeste iznajmljivanje pažljivo osmišljenih i opremljenih kancelarija. Bilo da vodite kompaniju dugi niz godina ili tek započinjete svoju poslovnu priču ono što će vam pomoći da se fokusirate isključivo na posao jeste mogućnost da iznajmite poslovni prostor skrojen prema potrebama savremenog poslovnog čoveka.

Think Innovative omogućava vam je da se priključite tom globalnom trendu u novoizgrađenom objektu u Nišu. Ove moderno uređene kacelarije se svakodnevno održavaju, a moći ćete da uživate i u nizu pratećih sadržaja smeštenih na preko 3700 kvadratnih metara.

Lako dostupna lokacija

Ovaj moderan poslovni objekat smešten je u Bulevaru Svetog Cara Konstantina 80-86, blizu centralnih gradskih lokacija, a opet izdvojen od gradske vreve i buke. Objekat je lako dostupan iz svih delova grada, a poseduje i kafić i restoran, tako da nećete morati da napuštate ovu poslovnu oazu ukoliko želite da napravite predah.

Stajališta gradskog prevoza nalaze se na samo par minuta hoda od našeg poslovnog prostora, tako da možete doći iz i do bilo kog dela grada za vrlo kratko vreme. Neke od najbližih autobuskih stajališta su Elektronska Industrija i Agrogradnja, dok do aerodroma Konstantin Veliki u Nišu možete stići za manje od sat vremena.

Osim toga, ne morate brinuti ni o parking mestu za vas i vaše važne poslovne saradnike, jer vam je na raspolaganju prostran parking, a ukoliko umesto automobila birate bicikil, parking nudi i posebno oboležena mesta za njih.

Podstiče produktivnost

Unapređenje poslovanja zahteva i unapređenje poslovnog prostora. Upravo to je i bila vizija prilikom dizajniranja ovog coworkinga i opremlljenih privatnih kancelarija. Moderni enterijer upotpunjuje maksimalno iskorišćena prirodna svetlost i čini boravak u njima još prijatnijim.

Think Innovative poslovni prostor osim kompletno opremljenih kancelarija, kafića i restorana poseduje i teretanu sa svlačionicom i tuševima. Na ovaj način osigurali smo da svaki radni dan možete organizovati onako kako želite, a to je upravo ono po čemu se naš poslovni prostor razlikuje od ostalih. Takodje, zgrada je okružena zelenilom, ali ukoliko niste raspoloženi za šetnju, možete napraviti predah na nekoj od prostranih terasa uz šoljicu omiljene kafe.

Prateći ove svetske trendove u poslovanju, vaši zaposleni će povećati svoju produktivnost, a time i kompletno poslovanje vaše kompanije.

Prostor po vašoj meri

Ovaj poslovni objekat nudi nekoliko opcija u vezi sa tipom prostora koji želite da iznajmite. Uz mesečnu pretplatu možete birati od kompletno opremljenih kancelarija do mesta u coworking porstoru koje obezbedjuje radni sto sa ormarićem. Ukoliko želite da ovaj prostor koristite po potrebi, omogućili smo vam i dnevno korišćenje uz simboličnu naknadu.

Osim upotrebe štampača, privatnih kabina za važne telefonske razgovore, sale za sastanke, objekat svakom korisniku obezbeđuje i kutak za odlaganje dokumenata kao i usluge prijema i klasifikovanja vaše pošte. Ovo se može obaviti na prijemnom pultu svakog dana od 9-17 časova.

Ono što čini još jednu veliku razliku između ovakvih poslovnih prostora i tradicionalnih kancelarija, jeste to što su otvorene 24 časa dnevno, tako da svoje vreme možete u potunosti organizovati prema svojim potrebama.

Savršen prostor za seminare i team-building okupljanja

Naši in-house događaji nude šansu da prisustvujete interesantnim predavanjima održanim od strane lidera drugih kompanija, a samim tim i priliku da saznate nešto novo iz oblasti u kojoj poslujete, kao i da steknete nove kontakte koji mogu doprineti vašem poslovanju.

Osim stručnih predavanja, nudimo i mogućnost zakazivanja drugih aktivnosti poput team-building okupljanja, meetupova, radionica, obuka i seminara.

Ukoliko želite da se fokusirate samo na razvoj posla i poslovnih prilika, a brigu o pronalaženju, organizovanju i održavanju poslovnog prostora ostavite po strani možete nas kontaktirati putem maila na office@thinkinnovative.com i zakazati obilazak prostorija. Ukoliko budete zadovoljni našim poslovnim prostorom, možete odmah rezervisati svoje mesto i useliti se kada god to vama odgovara.