Poslovni prostor za konferencije, seminare i prezentacije Niš

Nova konferencijska sala u sklopu Think Innovative poslovnog prostora koja se u potpunosti može prilagoditi vašim potrebama je idealno mesto za vaše poslovne prezentacije, meetupove, radne sastanke i druge događaje ovog tipa.

Prostor je opremljen najsavremenijom opremom (projektori, platna, table, laptop, LCD televizori, bine za govornike), ozvučenjem, klimatizacijom, kao i WiFi konekcijom. Naše osoblje stoji vam na raspolaganju da prostor preuredite onako kako vama odogvara. Možete napraviti raspored kakav ste zamislili, ali i da prostor podelite panoima na manje celine ukoliko je potrebno.

Ne morate brinuti ni oko tehničke podrške, jer će se naš tim pobrinuti da sve bude spremno pre početka događaja. Možete se opustiti, jer ćemo biti tu da ispratimo svako dešavanje od početka do kraja i na taj način predupredimo sve nepredviđene okolnosti tokom trajanja prezentacije, seminara ili bilo kog drugog događaja.

Moderan ambijent za konferencije

Dobra organizacija ovakvih okupljanja koje posećuju zvučna imena iz vaše branše doprineće vašem poslovnom imidžu. Naše osoblje biće vaš najbolji saveznik u želji da u potpunosti odgovorimo svim zahtevima koje ste pred nas postavili.

Sve što treba da uradite jeste da nam unapred dostavite informacije u vezi sa vremenom i datumom održavanja konferencije, brojem gostiju, kao i to da li je potrebno postaviti određeni promotivni materijal (baneri, flajeri i slično) pre početka. Ukoliko vam je potrebno da odštampate detalje o konferenciji za učesnike, govor, raspored govornika ili bilo šta drugo, naši štampači su vam na raspolaganju.

Idealan prostor za seminare

Iako je naš prostor za poslovne događaje prilično prostran, može se prilagoditi i da odgovara manjem broju ljudi. To ga čini idealnim i za seminare bilo kog tipa. Ukoliko želite da u okviru seminara organizujete i radionice (grupne ili individualne), naše osoblje će biti tu da vam pomogne da napravite idealan raspored sedenja.

Osim toga, možemo vam pružiti dodatne informacije o tome gde možete naći pouzdane usluge dekoratera, ali i preporučiti hotele u kojima vaši inostrani ili gosti iz drugih gradova mogu odsesti. Prostorije našeg kafića mogu se iskoristiti za kokntel dobrodošlice ali i za pauze kako bi se učesnici seminara osvežili, uz napomenu da se njihove usluge posebno naplaćuju.

Odličan prostor za poslovne prezentacije

Najbolji način da ostvarite svoje biznis ciljeve jste organizovanje poslovne bprezentacije koja će vam pomoći da svoju uslugu/proizvod približite publici, ali i da se što bolje predstavite potencijalnim saradnicima. Pojedine prezentacije mogu biti veoma kompleksne za organizaciju, a naš moderno opremljen prostor biće tu da odgovori svim vašim zahtevima.

Potrebno je samo da rezervaciju sale za konferencije i sastanke obavite unapred, a mi ćemo biti tu da pružimo tehničku podršku. Možete se u potpunosti fokusirati na sadržaj vašeg izlaganja dok mi vodimo računa da sve protekne bez ikakvih smetnji. Naše osoblje ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji najrazličitijih poslovnih događaja i u svakom trenutku će vam biti na raspolaganju.

Pristupačna lokacija

Ono što Think Innovative poslovni prostor izdvaja od drugih jeste i lako dostupna lokacija. Ukoliko vaše zvanice dolaze sa aerodroma Konstantin Veliki, do nas će stići za 30 minuta. Na samo par minuta nalaze se autobuska stajališta Elektronska Industrija i Agrogradnja, tako će oni koji koriste gradski prevoz moći nesmetano da dođu do nas.

Vodili smo računa i o tome da svi naši posetioci koji dolaze sopstvenim prevozom nemaju problem u pronalaženju parking mesta, tako da se ispred naše zgrade nalazi rostor sa obeleženim mestima za automobile, bicikle i motore.

Kontaktirajte nas

Ukoliko već imate datum održavanja vašeg poslovnog događaja, savetujemo vas da nas pozovete ili pošaljete e-mail na office@thinkinnovative.rs kako bismo se dogovorili oko detalja. Putem naše online forme možete zakazati i obilazak naših prostorija, a mi ćemo se potruditi da vam u najkraćem roku odgovorimo.