Coworking Prostor Niš

Ukoliko tražite poslovni prostor koji je odiše profesionalnošću, a da je u isto vreme prilagodljiv vašim potrebama, sada imate priliku da rezervišete svoje mesto u modernom poslovnom objektu u Nišu. Radno okruženje važno za produktivnost, ali nemojte zaboraviti i utisak koji će prostor u kome radite ostaviti na vaše poslovne saradnike.

Think Innovative poslovni prostor će podstaći vašu kreativnost i pružiti vam mogućnost da svoje radno okruženje delite sa ljudima sličnih interesovanja. To će vam omogućiti da ispratite sve promene na tržištu i razvijate svoj posao u pravom smeru.

Bez obzira na to da li pokrećete novi projekat ili radite kao freelancer i želite da izbegnete okvire tradicionalnih kancelarija ili rada od kuće, naš coworking objekat u Nišu će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe.

Pogodnosti rada u Think Innovative Coworking Prostoru u Nišu

Rezervacija mesta u našem coworking prostoru omogućiće vam da se u potpunosti fokusirate na posao jer mi vodimo brigu o svemu ostalom. Na raspolaganju ćete imati udobnu radnu stolicu, prostran sto i svoj privatni ormarić sa ključem koji dobijate na info pultu nakon prijave.

Osim toga, obezbeđen je štampač, privatne telefonske kabine, usluga prijema i sortiranja pošte, pristup vašem stolu kada god poželite, a menadžment zgrade će voditi raćuna o svim ostalim pratećim stvarima dok ste vi fokusirani isključivo na posao. Više ne morate razmišljati o tome kako da ugostite svoje saradnike, jer se u našoj zgradi pored modernog coworking prostora nalazi i kafić prijatnog ambijenta savršen za neobavezne ali i poslovne razgovore.

Potrebna vam je adresa za regirstraciju firme? Nema problema!

Pored svega navedenog, pružamo vam mogućnost da svoju firmu registrujete na našoj adresi i dobijete svu neophodnu podršku po pitanju administracije. Takođe, dobićete pristup svim događajima i okupljanjima koji se održavaju u našim prostorijama, kao i prostranim salama za sastanke. Radionice i meetupovi održani u našim prostorijama pružiće vam odličnu priliku da unapredite svoje znanje i razmenite iskustva sa ljudima iz istih ili srodnih sfera poslovanja.

Sve informacije u vezi sa registracijom firme, ali i sa bilo kojim drugim stvarima koje se tiču korišćenja našeg coworking prostora možete dobiti i lično na info pultu svakoga dana od 9-17 časova.

Vežbajte u potpuno opremljenoj teretani

Ubrzan tempo koji diktiraju svakodnevne promene na tržištu mogu dovesti do toga da se nekad osetite prezasićeno i umorno, a najbolji način da povratite energiju i rasteretite misli jeste da posetite sale za rekreaciju unutar Think Innovative poslovnog objekta koje su vam takođe na raspolaganju.

Vrata naše teretane za vas su otvorena svakog dana od 8-20 časova, tako da možete izabrati termin koji vam najviše odgovara.

Idealna lokacija za rad

Nudimo vam 365 pozicija za rad na 3700 metara kvadratnih u Bulevaru Cara Konstantina 80-86. Blizina autobuskih stajališta, ali i aerodroma Konstantin Veliki čini naš objekat lako dostupnim za lokalne korisnike, ali i sve one koji nam dolaze iz drugih gradova. Iako se nalazimo blizu svih centralnih lokacija u gradu, zelenilo koje nas okružuje u potpunosti nas izoluje od saobraćajne buke i pruža savršen mir.

Ukoliko dolazite svojim autom, ne morate brinuti oko parking mesta jer se ispred našeg objekta nalazi prostran prostor za vozila naših korisnika i poslovnih saradnika koji ih posećuju.

Rezervišite svoje mesto već danas!

Period iznajmljivanja mesta u našem objektu definišete sami u zavisnosti od vaših potreba. Rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj +381 63 238 283 ili slanjem email-a na office@thinkinnovative.rs, a mi ćemo se potruditi da vam u najkraćem roku odgovorimo.

Svoje mesto u ovoj urbanoj coworking oazi možete iznajmiti i bez rezervacije, dolaskom lično u naše prostorije. Ukoliko ste spremi da radite, naučite nešto novo i upoznate sjajne ljude, naša vrata su vam širom otvorena.