Biznis inkubator Niš

Think Innovative poslovni prostor u Nišu ima za cilj da pomogne startup kompanijama da lakše pronađu svoj put ka tržištu. Osim izdavanja moderno opremljenog poslovnog prostora, naša misija je da pomognemo da od inovativne ideje stignete do krajnjeg proizvoda. Naša vrata su vam uvek otvorena. Bez obzira na to da li dolazite na neki od događaja koji se kod nas održavaju, želite da učestvujete u radionicama koje organizujemo ili da radite iz našeg modernog poslovnog prostora, kod nas ste uvek dobrodošli.

Naši mentori i konsultanti pružaju pomoć preduzetnicima u definisanju i kreiranju koncepta i strategije poslovanja. Iskustvo je ključno za pravilno definisanje tržišta, a to je ono što odlikuje naše stručne saradnike koji vam stoje na raspolaganju. Možete biti sigurni da ćemo vam pružiti svu neophodnu pomoć da svoju ideju pretočite u uspešan biznis.

Osim toga, nudimo vam moderno opremljen prostor koji sadrži privatne kancelarije, coworking prostor, sale za sastanke, internet brzog protoka, teretanu kao i prostran kafić kada vam je neophodno da napravite predah.

Podrška za korisnike

Usluge konsaltinga koje pružamo uglavnom se zasnivaju na poslovnom planiranju i obukama, tehničkoj podršci i menadžmentu, istraživanju i analizi tržišta, pomoći u umrežavanju sa potencijalnim partnerima, promovisanju poslovne ideje i pomoći u pronalaženju prvih zaposlenih.

Uz našu stručnu pomoć veoma lako ćete doći do novih kontakata i za kratko vreme ćete u potpunosti oživeti i razviti svoju ideju. Mi ćemo se pobrinuti i o administrativnim poslovima (slanje i klasifikovanje pošte, pomoć oko organizacije sastanaka), knjigovodstvenim uslugama i pružiti pravno savetovanje.

Širok spektar kancelarijske opreme

Pored svega navedenog, naš biznis inkubator daje vam na raspolaganje i svu prateću opremu poput štampača, skenera, projektora, panoa, rasvete i slično. Bez obzira da li ste u potrazi samo za savetima i obukama, ili vam je neophodan i kutak u kome ćete se udobno smestiti i raditi – mi smo tu za vas.

Koncept zgrade je osmišljen tako da će svako biti u prilici da za sebe pronađe mesto koje mu savršeno odgovara. Bilo da želite privatnost i kancelariju samo za sebe i svoje saradnike, ili ipak više volite da budete u okruženju novih ljudi istih ili sličnih interesovanja, Think Innovative poslovni prostor će odgovoriti svim vašim zahtevima.

Savršena gradska lokacija

Još jedna pogodnost korišćenja biznis inkubatora u Nišu jeste i njegova idealna lokacija. Zgrada je u potpunosti izolovana od gradske vreve, što će omogućiti da se u potpunosti koncentrišete na svoj projekat. Neka od najbližih autobuskih stajališta su Elektronska Industrija i Agrogradnja, a naša adresa je Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86.

Možete biti sigurni da će naš poslovni prostor koji se proteže na 3700 metara kvadratnih odgovoriti svim vašim zahtevima, kao i da će naši stručni saradnici dati sve od sebe da vaša mlada firma što bolje plasira i pozicionira na tržištu.

Rezervišite svoje mesto u biznis inkubatoru u Nišu

Nedavna istraživanja pokazuju da je Srbija u samom vrhu svetskih startup ekosistema. Ukoliko ste spremni da se upustite u avanturu predstavljanja vaše ideje domaćoj i svetskoj poslovnoj sceni, a niste sigurni odakle da počnete, biznis inkubator u Nišu je pravo mesto za vas.

Vrata naših kancelarija otvorena su 24 časa dnevno, a naši kapaciteti obuhvataju 365 radnih mesta. Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj +381 63 238 283 ili slanjem maila na office@thinkinnovative.com. Rezervacija je poželjna, ali ne i neophodna tako da možete doći lično kada god poželite i dobiti neophodne informacije na info pultu svakoga dana od 9-17 časova.