O NAMA:

Tehnicom je privatna kompanija osnovana 15 februara 1992 sa sedištem u Beogradu,Osnivač je dr Vladan Kovačević iz Beograda. Trenutno Tehnicom posluje sa pet uspešnih kompanija različitih delatnosti. Misija i Vizija kompanije bila je naznačena i određena imenom Tehnicom i odnosi se na Inženjering, IT, tehniku i tehnologiju, profesionalizam, korektnost, marljiv rad, upornost, istrajnost i znanje.

O Tehnicom Informatici (nosilac Brenda Think Innovative)

Tehnicom Informatika – osnovana 2009 godine u Nišu Kompanija za razvoj i implementaciju informacione – komunikacione infrastrukure preduzeća i sistema. Bavi se softverskim rešenjima, pružanjem usluga inženjeringa, digitalizacije i mikrofilmovanja papirne dokumentacije, kao i proizvodnjom i održavanjem fiskalnih uređaja. Privatizacijom EI-Niš odnosno EI-Informatike, koja ove godine obeležava 50 godina poslovanja, druga smo regionalna kompanija koja razvija program kasa sa fiskalnom memorijom. Kao kompanija koja prati inovacije u svetu preduzetništva, odlučili smo da za 50 godina Informatike investiramo I stvorimo nov brend, koji će mladim ljudima pružiti mogućnost da stvaraju sopstvene kompanije uz veliku podršku i iskustvo koju poseduje Tehnicom, stvarajući novi brend unutar kompanije pod nazivom THINK Innovative.

O KOMPANIJI THINK INNOVATIVE:

U Tehnicom-u inovacija je navika, brainstorming je svakodnevna aktivnost, a kreativnost uvodimo u sve što radimo. Našim uslugama i savetima podstičemo inovacije kod naših klijenata. Think Innovative prostor prostire se na preko 3.700 m2 i kreiran je tako da ponudi našim članovima savremeno radno okruženje po najvišim svetskim standardima a da pored toga svojim bogatim iskustvom pruži podršku budućim preduzetnicima i njihovim idejama na startu njihovog poslovnog putovanja.

PROSTOR KAO DOŽIVALJAJ

Priroda posla se menja, zapošljavanje, zadržavanje kvalitetnog kadra, inovacija i produktivnost sada ne zahtevaju samo kafu, već i prostor za vežbanje, ne samo štampače, već i umetničke instalacije. Think Innovative nudi preduzećima svih veličina mogućnost da svoje zaposlene ponovo motivišu i da kroz svoje sadržaje stvore poželjnu radnu atmosferu, a samim tim podigne i produktivnost kod zaposlenih. Vežbom dolazimo do savršenstva: Postali smo stručnjaci u onome što vam je potrebno da radite srećno – od brainstorming soba do telefonskih kabina i terasa.