TEHNICOM GRUPA

TEHNICOM je privatna kompanija osnovana 15. februara 1992. godine, sa sedištem u Beogradu, a osnivač je dr. Vladan Kovačević. Trenutno TEHNICOM GRUPA posluje sa pet uspešnih kompanija različitih delatnosti. Misija i vizija kompanije bile su naznačene i određene samim imenom, koje se odnosi na inženjering, tehniku i tehnologiju, profesionalizam, korektnost, marljiv rad, upornost, istrajnost i znanje.

TEHNICOM INFORMATIKA (nosilac brenda Think Innovative)

Tehnicom Informatika je osnovana 2009. godine u Nišu. Kompanija se bavi razvojem i implementacijom informacione / komunikacione infrastrukure preduzeća i sistema. Osnovna delatnost su softverska rešenja, pružanje usluga inženjeringa, digitalizacija i mikrofilmovanje papirne dokumentacije, kao i proizvodnja i održavanje fiskalnih uređaja. Privatizacijom EI Niš, odnosno EI Informatike, koja ove godine obeležava 50 godina poslovanja, druga smo regionalna kompanija koja razvija program kasa sa fiskalnom memorijom. Kao kompanija koja prati inovacije u svetu preduzetništva, odlučili smo da obeležimo ovaj jubilej EI Informatike i investiramo i stvorimo novi brend, koji će mladim ljudima pružiti mogućnost da stvaraju sopstvene kompanije, uz veliku podršku i iskustvo koje poseduje TEHNICOM, stvarajući novi brend unutar kompanije pod nazivom Think Innovative.

KOMPANIJA THINK INNOVATIVE

U TEHNICOM-u inovacija je navika, brainstorming je svakodnevna aktivnost, a kreativnost uvodimo u sve što radimo. Našim uslugama i savetima podstičemo inovacije kod naših klijenata. Think Innovative objekat se prostire na preko 3700 m2 i kreiran je tako da ponudi svojim članovima savremeno radno okruženje po najvišim svetskim standardima, a da pored toga svojim bogatim iskustvom pruži podršku budućim preduzetnicima i njihovim idejama na samom startu njihovog poslovnog putovanja.

PROSTOR KAO DOŽIVLJAJ

Priroda posla i rada se konstantno menjaju. Zapošljavanje, zadržavanje kvalitetnog kadra, inovacije i produktivnost sada više ne zahtevaju samo pauzu i kafu, već i prostor za vežbanje, ne samo štampače, već i umetničke instalacije. Think Innovative nudi preduzećima svih veličina mogućnost da svoje zaposlene ponovo motivišu i da kroz naše sadržaje stvore poželjnu radnu atmosferu, a samim tim podignu i produktivnost kod zaposlenih.